Çisil Egeli Bırak Acıları Ardında Şarkı Sözleri

Arkadaşlar bu akşam rengarenk dizisi yayınlandı ve ilk bölümden izleyicileri ekrana kilitleyen şarkı bırak acıları ardında şarkısı yayınlandı. Dizinin jenerik müziği olduğunu öğrendik ve Çisil Egeli'ye ait olan bu şarkı çok ama çok güzel ancak bir kötü yani var ki o da şarkı tam bir dakika arkadaşlar. Üzülerek söylüyoruz ki oldukça kısa ama güzel bir şarkı olmuş. Neyse Çisil Egeli Bırak Acıları ardında sözlerine aşağıdan ulaşabilirsiniz. Sizce de bu şarkı biraz daha uzun olsa daha iyi olmaz mıydı? Şarkı hakkındaki yorumlarınızı merakla beklemedeyiz.

Güncelleme (27 temmuz 2016) : Tam da derdimize derman olan bu şarkı neden bu kadar kısa diye hayıflanırken uzun versiyonu çok geçmeden klibiyle birlikte yayınlandı. Netd kanalında görür görmez yenisiyle güncelledik arkadaşlar. Şarkı sizce de çok hoş değil mi ? Bence patlar gider bu şarkı.
cisil egeli bırak acıları ardında şarkı sözleri
cisil egeli bırak acıları ardında şarkı sözleri

Çisil Egeli Bırak Acıları Ardında Dinle

Çisil Egeli Bırak Acıları Ardında Şarkı Sözleri

Geceler Sabah Olmadan Uyumasın
İçine Hep Içine Içine Ağlarsın 

Karışır Yine Aklın Bocalarsın 
Ee Kime Ne Unutma Hiç Bir Zaman
Bu Senin Hayatın...

(2x)
Üzülmeyi Ne Kadar Seviyorsun
Bırak Acıları Ardında 
Deli Gönlün Aşık Olsun...

Google Aramaları:bırak acıları ardında dinle,çisil egeli bırak acıları ardında şarkısını dinle,bırak acıları ardında şarkı sözleri,çisil egeli bırak acıları ardında sözleri şeklinde aratarak şarkıya ulaşabilirsiniz.Şarkıyı dinledikten ve sözlerini okuduktan sonra yorum yapmayı unutmayın.Bol müzikli günler.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ayşenur Kolivar - E Asiye Şarkı Sözleri

Gazapizm - Mualla Sözleri

Taylan Kaya - Dur Ya Da Koş Bana Şarkı Sözleri