Onur Can Özcan - Dip Şarkı Sözleri

Geçtiğimiz günlerde ölüm haberiyle milyonları üzen genç şarkıcı Onur Can Özcan'ın diğer bir şarkısı 'Dip' an itibariyle sitemizde yayınlanmıştır.Dip şarkısının sözlerine ve şarkının dinleme bağlantısına aşağıdan ulaşabilirsiniz.Daha söyleyecek çok şarkısı vardı Onur Can Özcan'ın...Vefatından sonra Onur Can'ın Youtube kanalında paylaşılan Dip şarkısı, Onur Can'ın arşivinde yer alan şarkılardan biriydi.Yaşasaydı eğer düzenleyip kendisi yayınlayacaktı şarkıyı.Babasının aldığı karar ile Onur Can Özcan'ın vefatından önce seslendirip fakat yayınlamadığı diğer şarkıları da Youtube kanalında yayınlanacak.İşte Onur Can Özcan'ın Dip şarkısı ve Dip şarkısının sözleri...Şarkı hakkındaki görüşlerinizi yorumlarda belirtmeyi unutmayın...

Onur Can Özcan - Dip Dinle

Onur Can Özcan - Dip Sözleri

Sus, hiç anlamazlar anlattıkça Sen hafifleyeceksin, kadehin ağırlaştıkça. Gözlerin de dolacak onunla. Daha iyi görüyor insan, gözleri yaşlandıkça. Daha çekilir oluyor dünya, işe aşk karışınca. Hep geçiştirdiler, zor artık anlatmak baştan. Yalnızlığı sevdirdiler, yorulduk insanlardan. Artık çık gel; adını bilmezken, ezberlet kendini. Çek al beni şu dipten. Yokluğunda sen sanıp kimlere aşk dedim; Bir bilsen, tutamazdın kendini.

Google Aramaları:onur can özcan dip dinle, dip şarkı sözleri, onurcan özcan dip sözleri, onur can özcan dip sözleri, onurcan özcan dip şarkı sözleri, dip şarkı sözü şeklinde aramalar yaparak şarkıya ulaşabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ayşenur Kolivar - E Asiye Şarkı Sözleri

Gazapizm - Mualla Sözleri

Taylan Kaya - Dur Ya Da Koş Bana Şarkı Sözleri