Koliva - Bile Bile Şarkı Sözleri

Koliva yeni tekli çalışması "Bile Bile" ile karşımıza çıktı.Youtube'da yayınlanan şarkının klibi kısa sürede 50 bin barajını geçti.İlerleyen günlerde dahada artacaktır.Karadeniz müzikleri denince akla gelen isimlerden Koliva'nın Bile Bile şarkısının sözleri aşağıda yer almaktadır.1 hafta öncesinden klibinin tanıtımı yapılmış ve piyasaya çıkış tarihi 26 Eylül olarak açıklanmıştı.Ve merakla beklenen Koliva Bile Bile çıktı.Sözlerini Eren Can Maşalacı ve İlhan Gülten'in yazdığı Bile Bile'yi Youtube netd müzik kanalı aracılığıyla dinleyebilirsiniz.

Koliva - Bile Bile Dinle

Koliva - Bile Bile Sözleri

Sevdan bende kaldı yarum. Yarum dolmadi bu sol yanum. Kışın sevdaluk etmeduk mi? Yaza döküldi yapraklarum. Çekemem daha nazlaruni, günahlaruni. sozlerisozu.net Sen bana bile bile yarum demedun mi? Yalanlarun parmakla sayilmaz. Halumi göre göre bırakup gitmedun mi? Olur da insana bu kadar yapilmaz. sozlerisozu.net Sevdan dünde kaldi yarum. Sanma dikenli çukur yollarum. Elbet bu su da akar yolini bulur. Yarun boş kalur avuçlarun. Çekemem daha nazlaruni günahlaruni. sozlerisozu.net Sen bana bile bile yarum demedun mi? Yalanlarun parmakla sayilmaz. Halumi göre göre bırakup gitmedun mi. Olur da insana bu kadar yapilmaz.

Google Aramaları:koliva bile bile sözleri, kolivanın yeni şarkısı, bile bile şarkı sözleri,koliva 2018 şarkısı, bile bile şarkı sözü

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ayşenur Kolivar - E Asiye Şarkı Sözleri

Gazapizm - Mualla Sözleri

Taylan Kaya - Dur Ya Da Koş Bana Şarkı Sözleri